לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

ליאור פרנקל בקרן שמש

ליאור פרנקל בקרן שמש

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

כוכבים זזים מעדכנת: מינויים בקרן שמש מקבוצת עוגן; יואב שלוש מונה ליו”ר הדירקטוריון, במקום עו”ד אופיר עוזרי, מאיה גורה ויעל ליפמן מונו כחברות דירקטוריון

כוכבים זזים מעדכנת: מינויים בקרן שמש מקבוצת עוגן; יואב שלוש מונה ליו”ר הדירקטוריון, במקום עו”ד אופיר עוזרי, מאיה גורה ויעל ליפמן מונו כחברות דירקטוריון