לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

שימור לקוחות – להרוויח יותר מלקוחות קיימים

שימור לקוחות – להרוויח יותר מלקוחות קיימים

מדריך לקביעת מטרות לעסק

מדריך לקביעת מטרות לעסק

מ”אני” ל”אנחנו” – העסקת עובדים בעסק קטן

מ”אני” ל”אנחנו” – העסקת עובדים בעסק קטן