לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

ניהול הארגון בזמן מגפת הקורונה – ממשבר להזדמנות

ניהול הארגון בזמן מגפת הקורונה – ממשבר להזדמנות

עשר יוזמות חברתיות-עסקיות צעירות ששואפות לעתיד טוב יותר YNET 22.05.22

עשר יוזמות חברתיות-עסקיות צעירות ששואפות לעתיד טוב יותר YNET 22.05.22

תוכנות לניהול העסק-ניהול לקוחות,כספים ומלאי

תוכנות לניהול העסק-ניהול לקוחות,כספים ומלאי