לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

“למנהלים ולמנהלות מנוסים יש כעת הזדמנות להציל עסקים קטנים במשבר”

“למנהלים ולמנהלות מנוסים יש כעת הזדמנות להציל עסקים קטנים במשבר”

תהליך עיצוב לוגו

תהליך עיצוב לוגו

מנהל עסק קטן? 7 ההרגלים המנצחים של מנהלים מוצלחים

מנהל עסק קטן? 7 ההרגלים המנצחים של מנהלים מוצלחים