לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

אז מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול – שכיר או עצמאי?

אז מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול – שכיר או עצמאי?

ניהול עסק מהבית – למי זה מתאים?

ניהול עסק מהבית – למי זה מתאים?

כך תזהו חוזקות אישיות שייקחו את העסק שלכם קדימה

כך תזהו חוזקות אישיות שייקחו את העסק שלכם קדימה