לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון – רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון בנושא “לחשוב מחוץ לתפריט” מתוך יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון שהתקיימה ב- 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

COVID forced us to innovate a new approach to philanthropy

COVID forced us to innovate a new approach to philanthropy

מודל 5 הכוחות של פורטר לגיבוש אסטרטגיה עסקית מנצחת

מודל 5 הכוחות של פורטר לגיבוש אסטרטגיה עסקית מנצחת

חושב שאתה יכול להיות עצמאי?

חושב שאתה יכול להיות עצמאי?