ניהול משקאות בעסק מזון – ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

ICE 22.06.22 אוכל נגד בדידות ו”הבימה שליחויות”: תחרות יזם השנה 2022

ICE 22.06.22 אוכל נגד בדידות ו”הבימה שליחויות”: תחרות יזם השנה 2022