ניהול משקאות בעסק מזון – ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

יום עיון “יצירתיות בניהול העסק”

יום עיון “יצירתיות בניהול העסק”

ליאור פרנקל בקרן שמש

ליאור פרנקל בקרן שמש

מה העיקרון הראשון שיזמים ובעלי עסקים וותיקים נוטים לפספס?  ו-20 דברים שצריך לוודא וללמוד במהלך הדרך העסקית 🌱// הטור של רוני קום, יזם קרן-שמש בעברו, והיום מנטור מתנדב בקרן-שמש

מה העיקרון הראשון שיזמים ובעלי עסקים וותיקים נוטים לפספס? ו-20 דברים שצריך לוודא וללמוד במהלך הדרך העסקית 🌱// הטור של רוני קום, יזם קרן-שמש בעברו, והיום מנטור מתנדב בקרן-שמש