פוד קוסט, לא מה שחישבתם… – דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” שהתקיימה ביום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

הגנה על יצירה או שם – על זכויות יוצרים ליזמים חדשים

הגנה על יצירה או שם – על זכויות יוצרים ליזמים חדשים

ניהול זמן

ניהול זמן

מחשבות על ביטוח תאונות אישיות

מחשבות על ביטוח תאונות אישיות