פוד קוסט, לא מה שחישבתם… – דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” שהתקיימה ביום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

שותפות – “כללי זהב” שיהיו נכונים תמיד…

ניהול משקאות בעסק מזון – ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

ניהול משקאות בעסק מזון – ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

ניהול משימות – איך להיות יעילים יותר?

ניהול משימות – איך להיות יעילים יותר?