פוד קוסט, לא מה שחישבתם… – דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” שהתקיימה ביום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

הרחבת העסק ליצוא- כניסה לשוק בינלאומי חדש

הרחבת העסק ליצוא- כניסה לשוק בינלאומי חדש

נטוורקינג – כך תעשו את זה נכון!

נטוורקינג – כך תעשו את זה נכון!

ניתוח SWOT – כך תעשו את זה נכון!

ניתוח SWOT – כך תעשו את זה נכון!