פוד קוסט, לא מה שחישבתם… – דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


סרטון מתוך: “לחשוב מחוץ לתפריט” שהתקיימה ביום עיון לניהול נכון של עסקי מזון 19.12.2018 על תפיסה ניהולית בעסקי מזון, וכיצד לרתום את היכולות הניהוליות שלכם להגדלת העסק ומעגל הלקוחות!

 

שיתוף:

מאמרים נוספים

ליאור פרנקל בקרן שמש

ליאור פרנקל בקרן שמש

אסטרטגית מוצרים – מרצה: רונית קנטור Kiss inovation

אסטרטגית מוצרים – מרצה: רונית קנטור Kiss inovation

שיווק מפה לאוזן – טיפים חשובים

שיווק מפה לאוזן – טיפים חשובים