סדנת סטוריטלינג והעברת מסרים לבעלי עסקים ויזמים – דורין פרנסיס
02.11.2021 16:00, בזום
יש לכם כל כך הרבה מה להגיד אבל כל כך מעט זמן? קרה לכם שאמרתם לעצמכם ” יואו איך שכחתי את זה” כשכבר הייתם… בחניה? כאנשים שמאז ומתמיד בונים את עצמם בעצמם אתם מבינים את החשיבות של לדעת להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון לאדם הנכון. כן! למסר מדויק יש יכולת לפתוח דלתות, למגנט הזדמנויות ולרתום משאבי זמן כסף ותשומת לב. בין אם זה עובדים, לקוחות משקיעים או פקידי בנק שצריכים לחתום – ידעתם מה להגיד הרווחתם, פספסתם ולא הגעתם מוכנים יתכן וההזדמנות לא תחזור.
במפגש נכיר מתודולוגיה פשוטה ויישומית (מאותו רגע)לבניית מסר חד ומדויק, נלמד איך לנקות ולמחוק רעשנים שמוציאים אותנו ואת השומע מריכוז, נלמד מה הן חמשת השאלות שעלינו לשאול לפני כל אינטראקציה חשובה, איך לפצח את נק’ ההזדהות של הקהל ולקבל “אשראי של הקשבה” , מהן המילים שהשימוש בהן אסור בהחלט ובעיקר אילו חייבות להיכנס ללקסיקון ונבין גם איך לבחור את העיתוי והפלטפורמה המתאימים שיש בכוחם לסייע למסר לעבור טוב יותר.
קצת על המרצה :
דורין פרנסיס, אסטרטגית תוכן ומומחית לסטוריטלינג, שפת גוף מבוססת סמכות ועמידה מול קהל, עם התמחות מיוחדת בהובלת חדשנות, בוגרת התוכנית לאמנות הרטוריקה מהמרכז הבינתחומי. לדורין ניסיון בעבודה עם חברות מגוונות לרבות סטארטאפים ויזמים בהכנה להצגה בפני משקיעים עובדים ובעלי עניין, כתיבת נאומים ופיצ׳ים למנכ״לים מובילים בתעשייה. דורין מעבירה סדנאות ומרצה בתוכניות אקסלרציה ויזמות באקדמיות המובילות: שטראוס טכנולוגיות, הטכניון, המכללה למנהל, אונ׳ בן גוריון, אונ’ תל אביב, המכון הטכנולוגי וכן בחברות מוכרות במשק: נציבות שירות המדינה, מכבי, WIX ,BMW ,מילגם, מימון ישיר, מגדל חברה לביטוח ועוד.
הסדנה תתקיים באופן מקוון ביום ג’, בתאריך 2.11.21 בשעה 16:00. קישור לזום ישלח לאחר ההרשמה.
להרשמה :
הטופס כבר לא זמין.
