שיווק ממעוף ציפור – הפרספקטיבה המנצחת ליזמים ב-2020

12.08.2020 17:00, זום - און ליין

אודות ההרצאה:

יזמים רבים רואים את השיווק כאסופה של פעילויות (פרסום, SEO, PPC…) או של יסודות (מוצר, מחיר, מקום, פעילות קידום…). פרספקטיבה זו מקבעת אצל יזמים חשיבה טקטית ומרחיקה אותם מעיסוק ישיר בשיווק.

ההרצאה נועדה להעניק ליזמים פרספקטיבה אסטרטגית/ניהולית חדשה, בריאה ומודרנית. מעין גישה שתקרב אותם אל השיווק ותאפשר להם לנהל אותו בהנאה רבה ובמאמץ מינימלי.

למי זה מתאים ?

לבעלי עסקים, יזמים ומנטורים.

אודות המרצה יונתן קגנסקי:

• איש שיווק עם ניסיון של 14 שנה באסטרטגיה שיווקית ויישומה (פיתוח מוצרים, מחקרי שוק, תוכן, מיתוג ופרסום).
• מומחה בפסיכולוגיה צרכנית וסטוריטלינג עסקי.
• מרצה ומנטור בינלאומי בתוכנית היזמות של גוגל – Google for Startups.
• מייסד NewSpark– סוכנות פרילנסרים כוכבים המעניקה שירותים לחברות טכנולוגיה – מפיתוח מוצר, דרך יצירת מעטפת שיווקית ועד לסיום תהליך מכירה.
• בעל ניסיון רחב ביותר הכולל עבודה עם חברות מובילות במשק מצד אחד, ועם סטארטאפים מצד שני. גם עם חברות B2B וגם עם חברות B2C. עם חברות ננו-טכנולוגיה או בלוקצ’יין מחד ועם חברות להלבשה תחתונה והגיינה נשית מאידך.

אורך המפגש:

1.5 שעות.

מה יוצא למשתתפים ?

הבנה אסטרטגית באילו פרמטרים של שיווק כדאי ליזם להשקיע וכיצד הוא צריך להתייחס לפרמטרים הללו.

כמה?

30 ₪ לקהל רחב, חינם ליזמי ומנטורי קרן שמש

להרשמה:

ההרשמה הסתיימה

שיתוף:

שיווק ממעוף ציפור – הפרספקטיבה המנצחת ליזמים ב-2020