לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

הרשמה לעדכונים

מאמריםלמייל שלך


קטגוריות פוסט

לחשוב מחוץ לתפריט

יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון

19.12.2018

(להורדת המצגות יש לגלול לתחתית הדף)

הדוברים:

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון

רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

לצפייה בהרצאה:

Food Cost, לא מה שחישבתם…

דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

לצפייה בהרצאה:

ניהול משקאות בעסק מזון

ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

לצפייה בהרצאה:

 

שיתוף:

להורדת המצגות

מאמרים נוספים

עוסק פטור או עוסק מורשה או אולי חברה בע"מ? קצת סדר בעניינים…

עוסק פטור או עוסק מורשה או אולי חברה בע"מ? קצת סדר בעניינים…

המדריך לבניית תוכנית שיווק לעסק

המדריך לבניית תוכנית שיווק לעסק

עבודה מול רשתות מסחריות

עבודה מול רשתות מסחריות

תגובות

[…] רגע! יש עוד…איך לבנות אתר לעסק? חלק שני – 8 טיפים שימושיים נוספים […]

[…] עקבו אחר היסטוריית הקניות של הלקוחות והתאימו את הצעות המכירה שלכם להעדפות הלקוח. […]