לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


לחשוב מחוץ לתפריט

יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון

19.12.2018

(להורדת המצגות יש לגלול לתחתית הדף)

הדוברים:

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון

רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

לצפייה בהרצאה:

Food Cost, לא מה שחישבתם…

דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

לצפייה בהרצאה:

ניהול משקאות בעסק מזון

ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

לצפייה בהרצאה:

 

להורדת המצגות

מאמרים נוספים

אפקטיבי או לא? כלים ושיטות למדידת התכנית השיווקית

אפקטיבי או לא? כלים ושיטות למדידת התכנית השיווקית

עלות רכישת לקוח, אז.. כמה עולה לכם לקוח חדש?

עלות רכישת לקוח, אז.. כמה עולה לכם לקוח חדש?

100 מיליון שקל בתוך 6 שבועות | כלכליסט

100 מיליון שקל בתוך 6 שבועות | כלכליסט