לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


לחשוב מחוץ לתפריט

יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון

19.12.2018

(להורדת המצגות יש לגלול לתחתית הדף)

הדוברים:

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון

רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

לצפייה בהרצאה:

Food Cost, לא מה שחישבתם…

דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

לצפייה בהרצאה:

ניהול משקאות בעסק מזון

ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

לצפייה בהרצאה:

 

להורדת המצגות

מאמרים נוספים

ניהול משימות – איך להיות יעילים יותר?

ניהול משימות – איך להיות יעילים יותר?

jerusalem times קרן-שמש: סטודיו בוטיק ייחודי לשמלות כלה 18.05.22

jerusalem times קרן-שמש: סטודיו בוטיק ייחודי לשמלות כלה 18.05.22

קהל יעד, יותר מעניין ממה שזה נשמע

קהל יעד, יותר מעניין ממה שזה נשמע