לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


לחשוב מחוץ לתפריט

יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון

19.12.2018

(להורדת המצגות יש לגלול לתחתית הדף)

הדוברים:

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון

רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

לצפייה בהרצאה:

Food Cost, לא מה שחישבתם…

דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

לצפייה בהרצאה:

ניהול משקאות בעסק מזון

ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

לצפייה בהרצאה:

 

להורדת המצגות

מאמרים נוספים

עלות רכישת לקוח, אז.. כמה עולה לכם לקוח חדש?

עלות רכישת לקוח, אז.. כמה עולה לכם לקוח חדש?

הסכם שותפות, הסכם מייסדים ומה שביניהם

הסכם שותפות, הסכם מייסדים ומה שביניהם

לאיזה תפקיד לגייס עובד ראשון?

לאיזה תפקיד לגייס עובד ראשון?