לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסק מזון

חיפוש מאמרים

הרשמה לעדכונים


לחשוב מחוץ לתפריט

יום עיון לניהול נכון של עסקי מזון

19.12.2018

(להורדת המצגות יש לגלול לתחתית הדף)

הדוברים:

לחשוב מחוץ לתפריט, ניהול נכון של עסקי מזון

רון שחף, מומחה קמעונאות ומסעדנות

לצפייה בהרצאה:

Food Cost, לא מה שחישבתם…

דניאל שליט, שף ויועץ קולינרי

לצפייה בהרצאה:

ניהול משקאות בעסק מזון

ליאור גרסון, מייסד ובעלים Drink Solutions

לצפייה בהרצאה:

 

להורדת המצגות

מאמרים נוספים

שיווק באמצעות תוכן – פקטור ה 90% בשיווק דיגיטלי אפקטיבי

שיווק באמצעות תוכן – פקטור ה 90% בשיווק דיגיטלי אפקטיבי

COVID forced us to innovate a new approach to philanthropy

COVID forced us to innovate a new approach to philanthropy

מכירות באינטרנט – עשה ואל תעשה

מכירות באינטרנט – עשה ואל תעשה