בן ציון גליס 9, פתח תקווה

אימון Go-up

אני נאה מאמנת אישית ועסקית מוסמכת.

בוגרת תואר ראשון באוניברסיטת בן גוריון בנגב ובוגרת קורס הכשרת מאמנים באוניברסיטת בר אילן. כיום אני מאמנת מוסמכת בלשכת המאמנים בישראל.

אני לא פסיכולוגית, אני לא יועצת ואני לא מאמנת כושר. אז מה אני? אני מאמנת אישית ועסקית או במילה שחלקנו מכירים קואצ’רית. אני מאמנת שריר במוח שבעצם משפיע עלינו על החיים שלנו ועל השגת המטרות שלנו בחיים.

אני עושה זאת באמצאות תהליך. תהליך שאורך לערך כארבע חודשים ויותר.

אני מאמינה שבזכות תהליך אימוני אנחנו יכולים להתמודד עם כל דבר בחיים בצורה מהירה ולהתקדם קדימה לכיוון החיים שאנחנו מדמיינים לנו.

 

אימון אישי הוא תהליך שמורכב מ- 10-16 מפגשים בהם מקבלים כלים להתפתחות אישית, דרכים להשגת המטרה, לומדים להכיר את עצמכם יותר טוב,

מגלים את הפוטנציאל והתשוקה שבכם ויודעים איך להוציא אותה החוצה.

יודעים לקצור את הפירות, מזהים איפה אתם נמצאים עכשיו ואיפה אתם רוצים להיות בעתיד ונחשפים לדרכים לצמצם את הפער בין המצוי לרצוי.

 

האימון ממוקד תוצאה מעשית, ועיקרו הנחיית המתאמן למימוש עצמי מיטבי ולהשגת היעדים המבוקשים על ידו –  בהתאם לערכיו, לשאיפותיו ולכישרונותיו. תהליך האימון מאפשר למתאמן להכיר בעוצמותיו ובדפוסי המחשבה המנהלים אותו, וכן ליצור רעיונות ותפיסות לקידום השגת מטרתו. המאמן יוצר מרחב שבו המתאמן יכול לעצב את חזונו בתחומים אותם בחר.

תמיד יש תוצאות אחרי כל תהליך אימוני – השאלה באיזה צורה המתאמן לקח את התהליך. אם הוא השקיע ונתן מעצמו בתהליך הוא הגיע לתוצאות מרשימות, אם הוא פחות השקיע הוא הגיע לתוצאות שבונות לו את הבסיס לשינוי.

תהליך זה יעזור לכם להתמקד בהשגת המטרה, יגרום לכם להכיר את עצמכם טוב יותר וייתן לכם המון כלים להמשיך כדי שתוכלו להתפתח ולהמשיך להתקדם.

בתהליך משמעותי וקצר אני יכולה להראות לכם שאין זו רק סיסמא. השינוי באמת קורה.

——

אז אל תבזבזו את הזמן שלכם.

זכרו! אם תעשו צעד קטן כזה – תרוויחו. אז אל תהססו. פעולות מכוונות מטרה, אחד מיסודות התהליך. אז הפעולה שלכם עכשיו היא לקבוע אימון ניסיון עם נאה.

מפגש ראשון – ללא עלות.

 

 

שיתוף:

נאה חכמון - 050-6444347

אימון Go-up